• leesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 és fél hónapos babám leesett az ágyról. kb. 40-50 cm magasról, járólapra. nagyon sírt, a hátán feküdt, rögtön kórházba vittük. ( sajnos lehet, hogy fejre esett) A kocsiban furcsán nyöszörgött, de már nem sírt. Feji UH és röntgen készült, ill. labor. Semmit nem láttak. Bent voltunk két napig, a kicsim jól volt. A vérnyomása kicsit magas volt, de a gépre fogták. Mióta eljöttünk, jól van, csak a kocsiban azóta nyöszörög, olyan, mintha fájna valamije. félek, hogy valami rejtett baja van, ami később jön ki. Mit gondol? Köszönettel: Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a fejre esés témában

        Kedves Anyuka!

        Ha a különböző vizsgálatokon nem láttak Önöknél eltérést, nagy valószínűséggel nem lesz a későbbiekben sem gond és a nyöszörgés nem az eséssel függ össze. Fájdalom is lehet a háttérben (az eséstől), és esetlegesen más gond is. Mindenképpen érdemes megmutatni ismételten háziorvosnak, aki vizsgálattal el tudja dönteni, hogy kell-e továbbküldenie Önöket. Ha koponyasérülése lett volna a babának, akkor, mégha a vizsgálatok és a megfigyelés alatt nem is jött ki semmi, leginkább hányás jelentkezne. Ennek ellenére a fizikális vizsgálat ennek az eldöntésében is segít.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-12 10:35:29; Megválaszolva: 2010. május 12., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés