• Homlok bessüpedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5 hónappal ezelöt az akkor 15 hónapos babám leeset a székről beütöte a homlokát és az arcát is, szeme fölött belillult és a homlokán egy helyen, nézte szemész, sebész, háziorvos nemtaláltak semmi eltérést röngen nem volt azt 4 hónap után találtam egy helyet ahol megröngenezték, törést nem láttak, de én a mai napig látom hogy a homloka és a szemöldöknél is besüppedt, kisebbnek látom azt a szemét. Nem lehet hogy beljebb van, hogy a csont beljebb nyomta. Lehet e még müteni hogy ennyi idö eltelt.a háziorvos aztmondta hogy még ugyis változni fog a feje.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a fejsérülés témában

        Vizsgálat nélkül és a leletek ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Kicsi az esélye, hogy törés lett volna, sokkal nagyobb a valószínűsége a lágyrész elváltozásnak, ami lassabban regenerálódik. Pontos válaszért keressen fel egy ortopédiai vagy idegsebészeti szakrendelést.


        Kérdés: 2017. március 16., 13:49; Megválaszolva: 2017. március 18., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: