Erős fejfájás, hidegrázás, izzadás - mi a bajom?

Kedves Doktornő/Doktorúr! Két napja erős fejfájással kezdődött, vettem be fájdalom csillapítót, nem is eggyet, de semmi, aznap este nem volt lázam, de erős hidegrázzásom volt, izzadtam, fájt a fejem, nem tudtam aludni. Másnap uagyan úgy fájt a fejem, már volt egy kis hőemelkedésem is 37.7, és egyszer a hideg rázzott, azután pedig melegség öntött el. Ma reggel elég jól éreztem magam, szinte semmi bajom se volt, attól eltekintve hogy egéyz este verejtékeztem, és tiszta víz lett a pizsamám. Most a fejfájásom szintén visszatért, de nem ráz a hideg, és melegem sincs, nemtudom estére visszatér-e. Mi lehet ennek az oka? Influenzára gyanakodtam, de nem fáj a torkom, és nem is folyik az orrom, ezért ezt nem gondolom.Elmennyek orvoshoz? ha megszünnek a tünetek, akkor is? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza izzadás témában

Tisztelt Kérdező!

Vírusfertőzésre jellegzetes. Fogyasszon bőven folyadékot, pihenjen. Alkohol- és dohányzási tilalom. Fejfájás esetén szedjen fájdalomcsillapítót. Amennyiben pár nap alatt nem javul keresse fel háziorvosát.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 26., 13:03; Megválaszolva: 2011. január 31., 09:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat