• Látásprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot! Nyár elején észrevettem, hogy valami nincs rendben a látásommal.a panaszom oka hogy a látóteremben látom az orrom jobb oldalát és ez zavar a látásban! voltam szemészeti vizsgálaton ott megállapitották hogy élesen látok, és túl közel vannak a szemeim egymáshoz?! azért láthatok igy.ennél többet nem közöltek.mi lehet a probléma? tisztelettel:G

        Dr. Papp Júlia válasza a látás témában

        Tisztelt kérdező! Valóban előfordulhat, hogy az arc felépítése, a szemhéjak helyzete, a szemek elhelyezkedése stb. "belelóg" a látótérbe. Érdemes lenne esetleg számítógépes látótérvizsgálatot is kérni. (Bár a leírt eltérés teljesen szokványos és gyakori, általában további lépéseket nem szokott igényelni.)


        Kérdés: 2010. december 01., 21:22; Megválaszolva: 2010. december 08., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.