• Labor eredmény elemzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mellkasi fájdalmam van, gyakori köhögés,étvágytalanság, kéz és láb zsibbadás, csontfájdalom.Laboreredményem: szérum nátrium:143 szérum kálium:4,57 szérum glucose: 5.5 szérum hugysav: 7,82 szérum bilirubin totál: 11.3 asat got: 35 alat gpt: 65 magas szérum alk. fosztatáz: 108 alacsony bamma-gt: 70 szérum kreatinin: 78 szérum koleszterin: 7.04 magas szérium triglicerid: 2.13 hdl koleszterin: 1.07 ldl számított: 5.00 magas vérkép automatával: wbc-fvs: 5.05 neu: 2.54 neu%: 50,30 lym : 1.73 g/l lym%: 34.20 mono: 0.31 mono%: 6,20 eos: 0.34 g/l eos%: 6.70 magas baso: 0.03 g%l baso%: 0.50 rbc-vvt: 5.23 t/l hgb: 160.00 g/l hct: 0.466 l/l mcv: 89 fl mch: 30.60 pq mchc: 344 g/l rdv: 12% cv plt-thr: 196 g/l nrbc: ××××× nrbc%: ××××× hypochorom rbc: 0 a lelet 4 nemlátható kérést tartalmaz mit jelentenek ezek milyen betegségre utalnak nagy félelmem hogy tüdőrákom van kérem nagyon sűrgősen válaszoljanak milyért nem látható 4 elem , mit jelent ez nem adják ki vagy nem lett jó a mérés Köszönettel egy aggódó

        Dr. Boros Miklós válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező! A laborvizsgálat a tüdőrák kizárására nem alkalmas. Ezen labor alapján mindenképpen diétázni kell és többet mozogni. Kerülje a zsíros fűszeres, ételeket, péksüteményeket. Szénsavmentes ásványvizet fogyasszon. a labor alapján ön egészséges, de életmódján változtatni kell. A nem jelzett értékeknek nincs szerepük egy rutin laborban. A tüdőrák diagnózisát nem tudom mire alapozza, de menjen el mellkas röntgenre, ha ennyire aggasztja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 28., 16:10; Megválaszolva: 2010. július 28., 23:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés