• Végbéli környék

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Orvos ! Hallássérült vagyok . Kérdések hogy mi okozz amikor kemény széklet után sérült bőrét (karcolás) ? Előfordul minden hónap is volt.Képet is . Valami tablettát vagy kenőcsöt? Hiába kenőcs neogrnormon és bepanthen volt kiújból sérült is volt. üdv

        Dr. Plósz János válasza a végbél-sérülés témában

        Székrekedés során berepedhet a végbélnyílás nyálkahártyája, ez vérzéssel, erős fájdalommal járhat, valamint a végbél-záróizom görcsét okozhatja, emiatt pedig újabb berepedéseket. Mindenképp vigyázni kellene, hogy ne alakuljon ki székrekedés (ha nehezebb a székelés, Laxa Clean folyadékot használni), illetve ha konkrét, fájdalmas berepedés áll fenn, Rectogesic kenőcsöt használni.


        Kérdés: 2020. július 20., 10:19; Megválaszolva: 2020. július 21., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: