• motidin plusz itorpide

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! gasztritiszre motidint kaptam, 40 mg. napi 1 szem. Sajnos nem tudtam az orvosommal beszélgetni túl sokat..ezt gondolom este kell bevenni? Azt mondta 1 hónapig szedjem. Ön szerint szedjek hozzá Itorpide -et? Ha vége a kúrának, ezt is le kell építeni, nem lehet csak egyszerűen abbahagyni? Nem lenne jobb ebből 2 x 20 at szedni?Mivel nekem az 1 x 40 mg quamateltől is égett a gyomrom..félek ezt elkezdeni. Köszönöm válaszát

        Dr. Plósz János válasza a gastritis témában

        A Motidin és a Quamatel hatóanyag szempontjából ugyan az. Az Itopride fóleg reflux betegségben hasznos, gastritis esetén kevésbé indokolt. Az Itopride helyett inkább valami bevonószerben gondolkodnék: Talcid vagy Gaviscon. A motidin és a quamatel is elhagyható, nem várható sav-visszacsapás.


        Kérdés: 2020. július 10., 13:58; Megválaszolva: 2020. július 10., 17:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.