• alacsony glükóz érték

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr, feleségem 2-es típusú cukorbeteg, gyógyszert nem szedett, 3 hete szénhidrát mentesen (fehérje, zöldség, zsír) étkezik, glükóz szintje éhgyomri: 3,6-4,2 étkezés után 2 órával: 0,2-1,00-el emelkedik). Aggódik a hypoglikémia miatt. Kell aggódnia? Az én értékem 2 éve 2,7 volt, ketogénes étrenden vagyok, jól érzem magam. Köszönjük. Üdv JZ

        Dr. Plósz János válasza a hypoglycaemia témában

        Ha nem szed gyógyszert, nem kell aggódnia, nem lesz vészesen alacsony a vércukor-érték (lehet, hogy megérzi- izgatottség, agitáció képében- de egészségügyi gondot nem okoz).


        Kérdés: 2020. június 17., 07:43; Megválaszolva: 2020. június 17., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: