• Savcsökkentő melletti vitamin szedés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Közel egy éve szedek savcsökkentő gyógyszereket refluxra. Az elmúlt négy hónapban már csak a 20 mg Controlocot kell szednem estére, reggelente meg egy deci Salvus vízet iszok. A kérdésem az lenne, hogy a savcsökkentő gyógyszer szedése mellett nyugodtan szedhetek-e nagyobb mennyiségű vitaminokat ( 2-3000 mg C-vitamin, 2-4000 NE D-vitamin)? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: András

        Dr. Plósz János válasza a vitaminok témában

        Nyugodtan szedheti a vitaminokat, a 20mg pantoprazole használata nem befolyásolja ezt.


        Kérdés: 2020. március 11., 17:06; Megválaszolva: 2020. március 11., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: