• Vérnyomáscsökkentő gyógyszer mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorúr! Sajnos vérnyomáscsökkentő gyógyszereket kell szednem, talliton, lecalpin, tolura. Mostanában emelkedett a vérnyomásértékem, és még kell ezek mellé szednem ebrantil-t is.Olyan mellékhatásokat tapasztalok, hogy tartós merevedés, és száraz orgazmus. Amíg nem kellett szednem az ebrantil, nem voltak ilyen tünetek. Mi lehet a gond?

        Dr. Papos István válasza a Ed témában

        A gyógyszerek mellékhatásáról lehet szó. Javaslom a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek átállítását!


        Kérdés: 2019. december 12., 17:52; Megválaszolva: 2019. december 13., 07:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: