• Füstszagú rizs megevése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Anyukám egy ismerőse elfelejtette, hogy alágyújtott egy serpenyőnek a konyhában, közben elaludt, mire felkelt óriási füst lett a lakásban. Pár nappal később abból a rizsből ettem, ami abban a konyhában volt, és miután megettem vettem észre, hogy a rizses doboznak, és a többi csomag rizsnek teljesen füstszaga van. Lehet ettől akármilyen tüdő- vagy más jellegű problémám? Köszönettel, Futó Barnabás

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a füst szagú rizs fogyasztása témában

        Kedves Barnabás! Ne aggódjon, a rizs elfogyasztásától nem lesz semmilyen légúti, ill. tüdő elváltozása. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2019. november 18., 17:56; Megválaszolva: 2019. november 20., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: