• Mi a problemam?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorno! Segitseget szeretnek kerni. Kb 3 hete megfajdultak az izuleteim, vagy a csontjaim az ujjaimnal, csuklomnal, konyokomnel, terdemben, bokamban. ( regen is volr ilyen fajdalmam hideg idokben) Volt egy piros folt es dudor a labamon, eloszor felmerult a kullancs csipes gyanuja, de a folt hamar csokkeni kezdett, es elvetette a haziorvos a kullancs csipest.a duzzanat kb 90% kal csokkent, alig tapinthato. Par napra elmultak a fajdalmak, majd most visszatert. Mintha neha a labam is meg meg bicsaklana, de aem nem estem el, se nem botoltam meg. Leginkabb a terdem fajt. Tavasszal volt koponya CT es MR felvetelem, mindketto negativ lett. Nyar vegen csinaltattam egy hasi ct felvetelt. Ez szerepelt benne: a bal femurnyakbsn egy 30*22 mm es sclerotikus szegelyu felritkult terulezlt abrazolodik, a corticalis ep, mely non ossificslo fibromanak felelhet meg. Doktor szerintez nagyon gyakori. Fejem is faj kb 1 hete, de nalam ez eleg gyakori. Mi a velemennye Onnek a tuneteimrol? A hasi ct eredmenyerol? Lehet csontrakom? Elkepzelheto hogy lebenulok? Colitis ulcerosam van, volt aki azt mondta hogy elofordulhat izuleti gyulladas? Eleg hipochonder vagyok, mind 3 vizsgalat sajat koltsegemre keszult, bekepzelt agydagant es hasnyalmirigy rak miatt... Varom velemenyet. Koszonom

        Dr. Bálint Anita válasza a ossificalo fibroma témában

        Tisztelt Uram! A fibróma a testen megjelenő, kötőszövetből kialakuló, jóindulatú sejtburjánzás. TEHÁT NEM ROSSZINDULATÚ. Több altípusa létezik: lehet kemény vagy lágy, kialakulhat a csontokon, a belső szerveken, de leggyakrabban a bőrön találkozhatunk vele. Amennyiben a gyulladásos panaszai továbbra is fennállnak, akkor az ön által annyira félt ízületi gyulladás legegyszerűbben egy laborvizsgálattal is nyomon követjető. Laborvizsgálatra ingyenesen a háziorvosa is be tudja utalni, a laboreredmény tükrözi, hogy van-e gyulladás vagy nincs. Colitis ulcerosa mellett előfoirdulhatnal ízületi panaszok, így azt tanácsolnám, hogy ha a panaszai továbbra is fennállnak, úgy kérjen beutalót reumatológushoz. További kérdésekkel keressen bizalommal. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. október 04., 20:44; Megválaszolva: 2019. október 07., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.