Sycumárt szedő betegek milyen fájdalom és gyulladáscsökkentő gyógyszert szedhetnek?

Gyakorlatilag a kérdés címében megfogalmaztam a kérdésemet is. Volna más is. Magas pulzusszámom van, 80-100 közötti. Ez problémás-e, vagy tenni kell ellene? Tisztelettel: Tóth János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza fájdalomcsillapító témában

A pulzus 90-100/percig elfogadható, érdemes lehet több folyadékot fogyasztani, akkor lehet csökken is a pulzusszám. Syncumar mellett tulajdonképpen bármelyik fájdalomcsillapító használható, de a NSAID-nak nevezett gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító csoportot (ibuprofen, diclophenac) javasoljuk legkevésbé (fokozza gyomor-bélrendszerei vérzés kockázatát) . Paracetamol illetve tramadol tartalmú szerek kevesebb kockázattal járnak.

Kérdés: 2019. augusztus 01., 08:26; Megválaszolva: 2019. augusztus 01., 13:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom