• petefészek

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Pétervári László! 2018 decemberében petefészek gyulladásom volt bal oldalon, melyet akkor tompa fájdalom és félideji kis vérzés kísért. Dalacint kaptam rá, de a fájdalom tompán továbbra is fent maradt, ezért nem sokkal később egy újabb doboz Dalacint kellett beszednem. A fájdalom elmúlt de néha vissza-vissza tért, de nem erősen, csak tompán, ugyanúgy a bal oldalon. Elmentem pár hónappal később emiatt hüvelyi ultrahangra, de ott sem találtak semmi elváltozást. A bal oldali fájdalom viszont továbbra is vissza-vissza tér, főként félidőben és néha egyes napokon, pl menstruáció előtt, de néha teljesen más napon, mindig ugyanott, a bal oldalon. Korábban, a decemberi petefészek gyulladás előtt nem volt soha ilyen panaszom, ezért is nyugtalanít. Mintha nem lenne valami rendben ott. Esetleg valami visszamaradhatott a gyulladás után? A ciklusom korábban 29 napos volt, a gyulladás óta, 25/26/28 napos. Tehát kicsit rövidebb és nem olyan tűpontos, mint azelőtt. Más panaszom nincs. ön szerint kell-e bármilyen további vizsgálat, menjek-e vele tovább? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Ismételt nőgyógyászati vizsgálat mindenképpen javasolt a gyulladás kivizsgálására. Amennyiben fájdalmat észlel azt jelenti a gyulladás nem biztos ,hogy gyógyult.Akkor további kezelés látszik szükségesnek. A menstruációs vérzés jelentkezése hormonális tényezővel magyarázható.Ez is vizsgálattal megállapítható. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 21., 08:53; Megválaszolva: 2019. június 21., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: