• I a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tiszteletem.1 hete voltam vervetelen aminek eredményébe 2 csillagos van a crp:5,60 és az eozinofil granulocita%:4,80 a vérvétel elötti napokban az egész család beteg volt énis (hőemelkedés,torokfájás) a kerdesem az lenne ez okozhatja a magas értékeket vagy esetleg mas valaszat koszonom!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a laboratóriumi lelet témában

        Kedves Kérdező! A határértéken levő CRP eredmény hátterében enyhe vírusos fertőzés állhat. Az enyhe eosinofil szám emelkedést ez nem magyarázza, ez az érték emelkedett lehet például allergiás megbetegedés esetén is.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. május 29., 18:17; Megválaszolva: 2019. június 06., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: