• Fogyás, hasnyálmirigy probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Úr Hasnyál mirigy problémával, kérdeztem már, de elfelejtettem megírni hogy volt hasi ultrahang is, vérképemben 65 Amiláz volt, az ultrahangon nem láttak elváltozást, a hasnyálmirigynél, kétszer is történt. kérdésem az lenne, így is lehet nagyobb probléma, tovább kell mennem? Nagyon félek, elnézést. köszönettel

        Dr. Plósz János válasza a hasnyálmirigy témában

        AHogy írtam is, a 68-as amiláz érték nem aggályos. Ha az ultrahang negatív, az jó jel, de ha nagyon fél, akkor egy hasi CT segíthet a megnyugvásban.


        Kérdés: 2019. február 25., 12:12; Megválaszolva: 2019. február 25., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Plósz János doktor úr! A következő problémával fordulnék önhöz! Már tavaly novemberben megírtam önnek, hogy kb másfél hétig normális széklet mellett állandó székelési ingerem volt, ami egyik napról a másikra rendeződött....
        ÜDVÖZLÖM DOKTOR ÚR Kérdésem a következő , a fogorvosi kezelés követően kaptam Cefzil 500 mg 5 nap utána azonnal Azi Sandoz 500 mg 3 nap utána hasmenés 3-4 szer napi, ez tart 28 napja nem fogytam étvágyam rendes heti 5 nap sportolok , 6...
        Üdvözlöm! Egy igen régóta fennálló problémával keresem. A (jobb) gyűrűsujjam utolsó ujjpercénél a körömágy alatti területen már egészen kis nyomásra rettenetesen fáj az ujjam egy (konkrét) pontban. Sokszor sugárzik is a fájdalom a...
        8 héttel ezelott elkezdett fájni a hátam a lapockáknál. Aztán a mellkas közepe is. Mély levegővétere és ütögetésre provokálhatò. EKG, szìv UH, hasi UH, emlő UH, kétoldali mellkas RTG, vér, vizelet, légzésfunkciò (spirometria) mind...
        Üdvözlöm. Jó pár hete égő érzés van a mellkasomban néha nyilaló fájdalom inkább a kulcscsont elöl mell fölötti részen a bal oldalamon. Két hete elmentem a háziorvoshoz akkor a nyakamban is volt fájdalom ha balra fordítottam. Csinált...