• Lehet még is terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Két hónapig használtam a Nuvaring hüvelygyűrűt de párommal megbeszéltük szeretnénk babát. Januárban használtam utoljára igy utolsó menzeszem 01.08-an jött meg. Eddig általában 26 naposak voltak a ciklusaim a gyűrű használata előtt, viszont most késik már 5 napja a menzeszem. 3 nap késés után csináltak egy béta hcg vérvetelt mert extra halvány pozitív tesztjeim letted de az eredmény 3.2 hcg lett csak amire azt mondta doktornő hogy nincs terhesség. Nagyon szerettem volna a terhességet, menzeszem még mindig nem jelentkezett. Lehet ebből még valami vagy a vérvételi eredmény alapján biztos nem lehetek terhes? Esetleg várjak még és teszteljek újra ha nem jönne a menzeszem? Nem tudom mit tegyek nagyon tanácstalan vagyok.

        Dr. Tekse István válasza a gyűrű témában

        Kedves Kérdező! Ezen vérvétel alapján most nem lesz terhes. Bátran próbálkozzanak tovább. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 07., 19:04; Megválaszolva: 2019. február 16., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: