• Vastagbéltükrözés kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr. Korábban leveleztem önnel hasi panaszokkal, széklet változással kapcsolatban, amivel felkerestem a helyi sztk kirendeltséget is itt kaptam időpontot vastagbéltükrözésre. Ám én arra jutottam szeretném ezt elvégeztetni inkább altatásban, de ilyen módon itt nem végeznek vastagbéltükrözést. Lenne e lehetőség ezt a vizsgálatot Önnél elvégezni altatásban (nem bódítás! )? Van labor eredményem, hasi ultrahangon már voltam. A por granulátomot amit előtte kell meginnom már megkaptam, pusztán a vastagbéltükrözésre utaznék fel Önhöz egy megbeszélt időpontra, és előtte a leírás alapoján fogyasztanám el a béltisztító port. Ez megoldható lenne, ha igen milyen úton tudnám Önnel felvenni ez ügyben a kapcsolatot? Előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a colonoscopia témában

        Természetesen megoldható. Altatásban az Endomedix debreceni központjában tudom Önnek elvégezni a vizsgálatot. Az altatás előtt szükséges a labor mellett egy friss EKG és mellkas röntgen is (az altatás előtti kockázatfelméréshez). Ha ez megvan, az Endomedix debreceni központjának telefonszámán be tud jelentkezni (06-30-384-8051, hivatkozzon az eddigi megbeszélésre, hogy csak vizsgálat kell, előzetes konzultáció nem szükséges).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 01., 22:11; Megválaszolva: 2018. november 03., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: