• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor, azzal fordulnék ön(ök) höz, hogy; -a barátnőm gyakran rosszul érzi magát, hányingere van, illetve hány, szédül, ilyen rosszul lét után volt, hogy arra panaszkodott, fáj a feje. Hajhullásra is panaszkodik. Hasát fájlalja. A rosszul létei után éhség érzete van. Kérem segítsenek, mik lehetnek az esetleges betegségek ezekre a panaszokra, tünetekre. Orvoshoz nem akar fordulni, sajnos nagyon makacs. Nagyon aggódom érte, és szeretném tudni hogy mire lehet számolni ebben az esetben. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nem lehet véleményt mondani. Javasolnám laboratóriumi vizsgálatát, amibe bele tartozik a vérkép és a vércukor vizsgálata is. Panaszát részben magyarázhatja a vércukorszint csökkenése, esetleg vérszegénység, de migrén is. Az említett hasi fájdalom így túlságosan általános, nem derül ki, hogy étkezéssel összefügg-e, éhgyomorra jelentkezik-e, a has mely részén érzi. Van-e hasmenése, vagy éppen fordítva. Próbálja rábeszélni, hogy mégis keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 01., 23:17; Megválaszolva: 2018. október 03., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: