• Hányinger fejfájás együttlét után, mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan problémám lenne hogy este együttlét után a párommal még semmi bajunk nem volt..de hajnalban már arra keltem fel hogy hányingerem volt görcsölt a gyomrom, remegtem és fájt a fejem(halánték tájékon), reggelre már elmúlt de a páromnak is ugyanezek a tünetek jelentkeztek reggelre. Egyszer már volt ilyen de masnapra elmult es nem foglalkoztunk a dologgal, mitől lehet ez? Nőgyógyászati probléma lehet, vagy valamilyen fertőzés?? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg együttesen fertőződtek meg, néhány óra eltérés a tünetek kialakulásában lehetséges. A nőgyógyászati eredetű megbetegedést nem tartom valószínűnek.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 26., 09:23; Megválaszolva: 2018. szeptember 29., 18:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot Doktor Úr! Kiderült, hogy várandós vagyok :) , a férjem pedig utána olvasott a macskatartás veszélyeinek.Pl.: Toxoplazmosis. Valóban veszélyes nekem a macskánkkal együtt élni? Ha elmegyek az orvosomhoz, ő automatikusan elküld majd a...