Eozinofil.

Üdvözlöm! Elkeseredésemben irok Ónnek. Több mint 10hónapja állnak fenn panaszaim.Rengeteg orvosnál voltam, magán szférában is. Tüneteim-szédülés, fulladás, hasfájás, hasi diszkomfort érzés, szúrás, jobb oldalon lennt.Hidegrázás, fogyás, izomfájdalom.10kilot fogytam másfél év alatt.58voltam most 44 vagyok.Tovább nem fogyok.Bizonyos ételektől rosszúlét.Nyáron kicsi, kerek sárga valamiket láttam a székletemben kb egy hétig.Nemrég átlátszó kicsi valamiket, de nem mozogtak.Végbélviszketés is volt, nyáron azóta ritkán van. Mostanában a vizeletem sárga nagyon. Eddigi vizsgálataim: Nögyogyaszat: negativ. Kardiologia-negativ.Neurologia-negativ.Hasi UH 2alkalommal negativ. Tüdőröngten egy alkalommal infekciot mutatott legkozelebb nem látszott, az orvos nem tudta megmagyarázni.Ekkor fulladasos tüneteim álltak fenn. Sbon is voltam sokszor, az eozinofilt találták csak, nem tudták megmagyarázni.Kb 50lapbol álló orvosi papirom van. Rengeteg vérkép (a decemberiben: Eozinofil 13, 2%, össz fehérvérsejt 10, 9.Szérum vas 33, 5. Magnézium 0, 76.Vizelet üledék: fehérvérsejt 20-40. Laphámsejt -számos-Sztk széklet vizsgálat-parazita szerű képletek. Antsz széklet vizsgálat 2alkalommal negativ. Nyál-Candida albicans. Allergia vizsgálat házi poratka, remélem, hogy nem emiatt van minden tünetem, fogyás stb? , hisztamin negativ-erre az orvos azt írta nem tudja megmagyarázni.Gyomor ill. vastagbél tükrözés.Negativ.Vékonybél szövettan: lymfocitás, kronikus gastritis az orvos nem javasolt teendőt.Ijesztöen hangzik. Márciusban megyek egy újabb gyomortükrözesre. Vermoxot is kaptam de nem éreztem javulást.Kérdésem mivel tehetetlen vagyok és nem vagyok jobban milyen irányba haladjanak a vizsgálatok Ón szerint? Kutyakozmetikusként dolgoztam ill. macskám van otthon.Nagyon megijedtem, hogy esetleg kezeletlen parazita fertőzés áll a háttérben. Dolgozni is alig tudok.Tisztelettel köszönöm válaszát. Majdnem 1éve szenvedek és szeretnék segítséget kapni. Tisztelettel: Éva (35éves)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza fogyás, hasi panaszok témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján felmerül, hogy valamilyen parazita fertőzése van, a 2 negatív székletvizsgálat nem zárja ki teljesen. Javaslom, hogy lakóhelytől függően keressen fel infektológiai szakrendelést. A fogyás hátterében természetesen számos ok állhat, nem említi, hogy történt-e pajzsmirigy működésére vonatkozó vizsgálat (TSH) . Amennyiben a további vizsgálatokkal sem találnak érdemi kóros eltérést, akkor panaszai egy részének lelki eredete is felmerül.

Kérdés: 2018. február 17., 11:03; Megválaszolva: 2018. február 22., 20:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Miért nem hizok?
Üdvözlöm! 6-7 hónapja 5kg-ot fogytam, nagyon stresszes volt az életem, szorongás és pánik is kialakult nálam. Sajnos azóta sem tudok hizni. Voltam...
Milyen betegség állhat a háttérben?
Tisztelt Dr. Plósz János Úr! 21 éves vagyok, állandó ülő munkát végzek (számítástechnika) . Tavaly azaz 2019. decemberében bal oldali szúró...
Ilyen mértékű fogyás még...
Tisztelt Doktor Úr! December elején volt egy csúnya mandulagyulladásom, mely következtében nem nagyon tudtam enni, és 61 kg-ról lefogytam 58,5-re....
mi a fogyás oka?
Tisztelt Doktornő! Feleségemnél 2-es típusú cukorbetegséget állapítottak meg fél éve.10 egység Xulthopy injekció egyszeri beadását követően...
Miért fogy a férjem?
Kedves Doktor úr Aggódom a férjem miatt Hosszú ideje diabetese van (II-es típus) ami úgy kezdődött, hogy nagyon lefogyott. Rendszeresen jár...