Babát szeretnénk

Tiszteld Doktor úr! Gyereket szeretnénk én nőgyógyászatilag rendben vagyok viszont férjemnek azoospermiája van 2-4kereksejt valamint sejttörmelék sincs a spermavizsgálatba.Csináltak genetikai vért azt mondta az orvos herebiopsziát eltudják végezni mert a genetika kórosat nem jelzett.Heréi kicsik 1, 5- és 2-5cm pici korában két oldali lágyélsérvvel műtötték.Jelenleg nem csináltattuk még meg a mütétet mert sok fele olvastam hogy a q10 és szelén sokat segít így most azt szedi férjem.Ön szerint lehet valaha saját biológiai gyermekünk akár lombikkal is? Mit tanácsol mit tegyünk?

Dr. Tekse István válasza azoospermia témában

Kedves Kérdező!

3 hónap múlva kontroll spermiogram megmutatja, hogy történt-e javulás. Ha szükséges, úgy majd a biopsziától várható eredmény. Ha így sem lenne sperma, úgy donor sperma használat szükséges majd.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. február 01., 22:47 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 21:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt