Nem tudom kihez fordulhatok

Kicsit bonyolult beteg vagyok.sok kérdéssel.kérdéssel. Kb 3 éve pajzsmirigyre megműtöttek letrox 75és 100-as szedek.2 éve Victózával szúrom magam egyszer 1, 2 (Hátha fogyok tőle hát nem) . Mindenem fáj (nehéz minden lépés, szinte öröké ugrál a szemem, nincs kedvem semmihez, ideges feszült vagyok) Tudja ezt a gyógyszert nem szedtem 1 hónapig magamtól abba hagytam és rajzolni tudnám a különbséget nem vagyok nyavalygós de túlsúlyos nő vagyok 116 kg dolgozok.8 hónapja állandó hasmenéssel szenvedek 2015.11.11-én befeküdtem a kórházba ezzel a problémával tükrözés alul felül lent 1 polipot is eltávolították nem problémás(nem rossz indulatú) de a dicetel 50mg irt 3X1 szedése nem oldotta meg a problémáimat Colon irritabile áll a háttérben nem lehet hogy a hormon szórakozik velem és ha végleg abba hagyom akkor mi van.Tényleg nem szedtem a hormont és lényegesen kevesebb kalóriát vettem magamhoz. Minden 6 hónapba járok cukorgondozóba csak azért írom hogy mindent próbálok megtenni azért hogy segítsek magamon nem hanyagolom el.vércukor éhgyomri 5, 6 terheléses 9.2...TSH 2.830 Hbalc: 6, 2%.Bocsánat merkformint szedek 850mg.És most őszintén nem tudom mit várok a levéltől csak megpróbálom hátha mint kívül álló tudna nekem segíteni menstruálok még.Kérem ne haragudjon amiért zavartam.Ja asztmás vagyok de nem szedem mert arra már nem futja a fizetésemből

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

Abszolút nem zavar. Érdemes lehet a metformint legalább átmenetileg elhagyni, ugyanis ez mindenkinek legalábbis lágyabb székletet eredményez, van akinek hasmenést is (így akár ettől is lehet a panasz) , helyette más típusú cukorbetegsére való tabletta szedhető addig. A TSH érték alapján a szedett Letrox jó dózisú. A Dicetel helyett érdemes megpróbálni pre- és probiotikumot használni legalább 1 hónapig, akár kombináltan is (Progastro825 vagy Bonolact Regeneral+Enterol)

Kérdés: 2016. január 27., 14:52 ;Megválaszolva: 2016. január 27., 17:21
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vizes hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! A problémám 2017-ben kezdődött napi ötször hatszor volt hasmenéses székletem és eltartott 2-3 hónapig, utána normalizálodott...
Hasmenés rendszeresen
Tisztelt Doktor Ur. Hónapok óta tartó hasmesésem van.Ez szinte rendszeresen a reggeli órákban jelentkezik, hirtelen székelési ingerrel, majd először...
Rendszeres hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 20 éve küzdök rendszeres hasmenéssel. Kb. 27-28 évesen eltávolították az epehólyagom. 20 évvel ezelőtt a Kreon 2000 nevű...
Visszatérő hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! 2016 márciusában diagnosztizáltak nálam rosszindulatú hererákot. Abban a hónapban volt két műtétem, majd 4 kúra BEPA...
Emésztési/Székelési problémák
Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban...