Halantekütės másfél hete

Üdvözlet. Másfél hete vittem ki a szemetet, letettem a földre lehajoltam érte es pont ott volt a bicikli kormany halantekon ütöttem. Mindent csinaltam ugyanúgy masnap enyhe észrevétlen szedulesem volt meg két napig. Azutan csak piciket tompan fajt a fejem. Vagyis az utes helye. Másnap már nem is volt semmi gond kulserelmi nyom nincs es pont a jobb halantekomat utottem be., es a jobb szemem nyomodik picit. Ma éjszaka kifujtam az orrom es erős nyilallasom volt ott a jobb halantekon. Elaludtam amikor felkeltem gorcs szeruen nyilallot minden mozdulata advil ultra fortet vettem be tiz perc mulva nyoma se volt fajdalomnak delutan harom kornyeken szedultem hanyingerem volt be is panikoltam hogy biztos most indul el bent valami veromleny ennyi ido utan es megijedtem panikroham elindultam ugyeletre de ott elmult es eljottem mentem vissza dolgozni lehet ez a nyilallo fahdalom halantekizom serules miatt? Vagy komolyabb bajom lehet? Lehet bent haematoma? Ma csinaltatam CPK es verkepet a verkep jo volt a CPK 136.van valami bajom vagy csak panikolok ha lenne vlami akkor már ez elojott volba hamarabb igaz? Ja amigy 9 eves korom ota panikbeteg vag, ok ja azt kihagytam hogy a vernyomasom vegig normalis volt

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Kerekes Éva válasza halánték területi sérülés témában

tisztelt érdeklődő!

Egy ilyen típusú sérülés nem szokott az agyig hatolni, és komoly következményekkel járni. Az esetleges szövődmények egyébkén valóban kialuktak volna ennyi idő alatt. A fájdalom a sérülés helyén természetes, és a szemnyomás is, mert valóban lehetett egy kis bevérzés az izomban, ami szemgolyót kissé nyomta. Ilyenkor érdemes hidegvizes ruhával borogatást alkalmaznia sérülés helyére, mert aattól csökken a bevérzés éd a duzzanat. De súlyos, beavatkozást igénylő haematoma biztos nem alakult ki.

gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2016. január 22., 23:36 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 22:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV