Kolonoszkópia után

Tisztelt Doktor úr! Vastagbél gyulladásom van egy hónapja, hétfőn voltam kolonoszkópiás vizsgálaton, egy polipot távolítottak el, és a gyulladásról annyit írtak h gyógyuló fázisban van. Hétfőn éjszaka és kedden délelőtt ment a hasam és azóta is fáj a hasam, már csütörtök van ez normális? Probiotikumot és Béres cseppet szedhetek vastagbélgyulladásra?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza colonoscopia témában

A bélgyulladás miatt még beleférhet, de ha a fájdalom fokozódik, vérzés jelentkezik, akkor mindenképp érdemes azonnal visszamenni. A probiotikum és a Béres csepp használható.

Kérdés: 2016. január 14., 22:17 ;Megválaszolva: 2016. január 15., 08:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Colonoscopia lelet
Tisztelt Dr. Úr! 3 hónapja nem múló hasmenés (napi 3-5 alkalommal hígabb, formálatlan széklet) miatt vérvételre, hasi UH-ra, gyomortükrözésre...
Vastagbéltükrözés kérdés
Tisztelt Dr Úr. Korábban leveleztem önnel hasi panaszokkal, széklet változással kapcsolatban, amivel felkerestem a helyi sztk kirendeltséget is itt...
Mi lehet a baj? S. O. S
Üdvözlöm Doktór Úr! Ismét írok mert szükségem van a segitségére. Kértem idöpontot béltükrözésre ahogy Ön tanácsolta. De sajnos csak 2hét...
Colonoscopia
Tisztelt Doktor Úr! Január 4-n voltam vastagbél tükrözésen. " Colonoscopia. Az eszköz akadálytalanul vezethető a coecumba, a coecum, colon...
Bbéltisztítás keserűsóval
Tisztelt Doktor úr! Béltükrözés előtt állok.Három évvel ezelőtt végeztek utoljára nálam ilyet, akkor Picoprepet kaptam hashajtóként, ami...