Tompa fájdalom a bal herénél

Tisztelt Doktor Úr! Az elmúlt hetekben észleltem egy folyamatosan jelen lévő, tompa, kissé kellemetlen érzést a bal herém környékéről. Ha mély lélegzetet veszek, vagy erőteljesen kinyújtózkodom a kellemetlen érzés az alhasam irányába szintén a bal oldalon érződik. Az önvizsgálatot elvégezve semmilyen elváltozást nem tapasztaltam, leszámítva, hogy a herék a herezacskóban szemmel láthatóan aszimmetrikusan lógnak (a bal oldali helyezkedik el feljebb) . Vizelésnél sem tapasztalok semmilyen rendellenességet (a sugár intenzitása, a vizelési ingerek száma változatlan) . Rendszeresen sportolok, valamint munkám során előfordul, hogy nagyobb terhet emelek. Ezért gondoltam, hogy lehetséges húzódás vagy túlzott megerőltetés miatt alakult ki ez az érzés. Mivel a fájdalom nem múlik lehetséges, hogy egyéb vizsgálatra avagy kezelésre lehet szükségem? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Here témában

Lehet húzódás, de lágyéksérv is a panaszok hátterében. Ha a panaszok nem múlnak, javasolt urológiai vizsgálat.

Kérdés: 2015. december 29., 21:03; Megválaszolva: 2015. december 30., 00:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kreatin kináz
Érdellődéd
Laborlelet értékelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! lányom (19) 2 és fél ée vegetáriánus, s kb 8 hónapja vegán, gluténmentes és finomított cukormentes érternden él....
Ijesztő véres nyál csak reggel
Üdvözlöm, az elmúlt napokban vettem észre, hogy amikor reggel felkelek és kimegyek a fürdőszobába, ha köpök egyet akkor olyan mintha véres...
Oltás utáni mellékhatások...
Üdvözlöm! November 22.-én megkaptam a harmadik Korona vírus elleni Moderna védőoltásomat (az első kettő Sinopharm volt) és azóta egyre több...