Ugye nem rák?

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném emgkérdezni, hogy mi lehet ez a két kinövés a végbelemen, azaz a végbélnyíláson. Nagyon félek, és csak remélem, hogy nem végbélrák, régóta megvannak, de közel nem voltak ekkorák. Lehet a közel 3 hónapja tartó rossz közérzetem oka? Természetesen tudom, hogy orvoshoz kell mennem vele, de az elmúlt 3 hónapban, szinte mindennaposak voltak a kivizsgálások, nagy nőgyógyászati műtét előtt állok. Válaszát előre is köszönöm Üdv, Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Külső aranyér témában

Így látatlanban nem igazán lehet nyilatkozni, de a végbélnyíláson a bőr felőli oldalon általában külső aranyeres csomók jelennek meg a leírásának megfelelően. Érdemes akár a kezelő nőgyógyásznak is megmutatni és vélemémyét kérni.

Kérdés: 2015. december 17., 17:59; Megválaszolva: 2015. december 17., 18:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Aranyér duzzanat
Tisztelt Dr Úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy több mint egy hete aranyerem lett, ami elöször nagyon pici volt és kicsit viszketett, kivul a...
Hipertónia, Magas koleszterin...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A gyógyulási esélyekkel és félelmeimmel kapcsolatosan szeretném feltenni kérdésemet, amely arra irányulna, hogy 28...
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...
Koleszterin szint, jó és rossz...