Aranyér duzzanat

Tisztelt Dr Úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy több mint egy hete aranyerem lett, ami elöször nagyon pici volt és kicsit viszketett, kivul a végbél nyílásnál éreztem, elkezdtem Hemorid kenöccsel kenegetni, de nem mult el sött egyre nagyobb lett Sperti kúpot kaptam a gyógyszertárban naponta többször mosom de törölni nem tudom csak hozzá értetni a törölközöt mert nagyon fáj, de semmi javulás, tegnap elkezdtem jegelni, sajnos idöpontot csak novemberre kaptam a vizsgálathoz, most akkora mint egy nagy bab fáj és kellemetlen ülni menni. Megszeretném kérdezni tudna e valami tanácsot adni mit tehetnék még? Köszönöm megtisztelö válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Külső aranyér témában

Leírása alapján trombotizált külső aranyere van. A fájdalom azonnal megszüntethető, ha sebész kolléga a gyulladt vérrögöt eltávolítja, de pár nap, 1-2 hét alatt magától is meg szokott szűnni a panasz. A fájdalmat használat előtt fagyasztóban tartott kúp segítségével lehet enyhíteni.

Kérdés: 2015. október 15., 12:11; Megválaszolva: 2015. október 15., 17:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Ugye nem rák?
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném emgkérdezni, hogy mi lehet ez a két kinövés a végbelemen, azaz a végbélnyíláson. Nagyon félek, és csak remélem...
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina