Babat szeretnenk

Kedves Doktor Ur! Fel eve hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset mert parommal babat szeretnenk. Azota igyekszem a homet is merni, illetve ovulacios teszteket is vegeztem es probaljuk a pozitiv eredmeny utanra idoziteni az egyuttleteket. Sajnos eddig sajnos nem jott ossze a baba. Van egy kis barnas folyasom a mentsruacio elott par nappal 1-2 honapja ami korabban nem volt jellemzo. Nem dohanyzom, sportolok is. Szeretnem ha minel hamarabb kiderulne, hogy ha van esetleg valami problema igy szeretnem tudni, hogy milyen vizsgalatot erdemes csinaltatnom vagy akar a paromnak. Illetve hogy van-e meg olyan dolog amivel rasegithetunk a dologra. Koszonettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza baba projekt témában

Kedves Kérdező!

Az egészséges életmód mellett, 2-3 naponta terhesvitamint is használjon. Szerintem kivizsgálásnak értelme csak úgy van, ha mindketten komplexen ki volnának vizsgálva meddőségi szempontból. Ennek a fél évre, valamint az Ön korára tekintettel nincs létjogosultsága - természetesen lehet ilyet kérni, ha óhajtják - de, szerintem inkább próbálkozzanak türelmesen tovább. Esetleg olvasson utána az Inofolic táplálékkiegészítőnek, bár kivizsgálás nélkül nem biztos, hogy van értelme szedni - nem biztos, hogy szüksége van erre Önnek.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. szeptember 16., 13:33; Megválaszolva: 2015. szeptember 17., 15:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
babát szeretnénk
Kedves Doktor Úr! Férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, de egyelőre úgy néz ki, várat magára. Lassan egy éve próbálkozunk, bár ebből voltak...
Babatervezés
Tisztelt Dr.Tekse István! Férjemmel tervezzük a babát már november óta próbálkozunk de, még nem sikerült érdeklődnék, hogy esetleg ha valami...
Nyaki nyirokcsomók
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma