Mikor múlik el a fájdalom tüdőembólia után?

Tisztelt Doktornő! Másfél hete tüdőembóliát diagnosztizáltak nálam, ami miatt egy hetet kórházban töltöttem. Volt szív- láb- és hasi ultrahangom is, szerencsére nem találtak trombózist, azt mondták már felszívódhatott. A véreredményeim is jelentősen javultak az 1 hét alatt. Mielőtt kórházba kerültem, köhögtem, nagyon szúrt és fájt a mellkasom, véreset köhögtem fel. A kórházban a 7 nap alatt csak egyszer fájt a mellkasom és már nem köhögtem fel véreset. Viszont aznap, amikor kiengedtek, nagyon köhögtem, a mellkasom is szúrt és elég sok alvadt vért köhögtem fel. Fel is hívtam a kórházat, azt mondták, hogy lehet a megerőltetéstől, lehet a köhögéstől is a fájdalom és a véres köpet egyaránt. Engem még is nyugtalanít ez az egész és aggódom, hogy nehogy baj legyen megint. A kérdésem az lenne, hogy a fájdalom meddig fog nálam jelentkezni, mikor kell újra aggódnom esetleg emiatt. Eléggé kétségbe vagyok esve a történtek miatt. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Németh Roxána!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza embólia témában

Kedves Roxána! Érdemes lenne hematológiai rendelésre elmenni, mivel ritka az ilyen fiatal korban kiállott embólia, az okokat jó lenne tisztázni. Ha ismét véres köpete lenne, akkor menjen vissza a kórházba, lehet, hogy a gyógyszer adagolásán kell változtatni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. július 08., 21:12; Megválaszolva: 2015. július 08., 23:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Ismerelen eredetű fej- és állkapocs...
Tisztelt Doktornő! Körülbelül egy hónapja a jobb oldali állkapocs- illetve halánték tájon erős fájdalmat érzek, különösen rágáskor, illetve ha...
Hát-, fej-, mellkas fájdalom
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés