LEhet e nagy bajom?

Tisztelt Doktornő! Lisztérzékeny vagy járok vissza rendszeresen gastroenerológiai szakrendelésre. Legutóbb mikor ott jártam felírt nekem vas ferrintin stb vérképet. amit most meg is csináltattam. Se ferrintin megh. értéke 350, 8 microgramm/L normál esetben ennek 20- 250 közzé kellene esnie de ez nagyon magas. Mostanság a székletem is hol jó hol nem hol megy a hasam hol nem. Az volna a kérdésem lehet e ősszefüggés a lisztérzékenység vagy a hasmenéssel ennek az értékkel. olvastam ha nagyon magas lehet májdaganat de akár vastagbél daganat is! Kell ettől tartanom? Nem is igazán fogyasztom alkoholt. mire lehet számolni stb? nem tudom pontosan 2-3 hét mulva megyek vissza a doktornőhőz addig kikészülök azért tettem fel önnek a kérdést.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza lisztérzékenység témában

Kedves Kérdező!

A lisztérzékenység nem függ össze a magas ferritin szinttel, ami egyébként önmagában semmit nem jelent, az értéket kontrollálni kell.

Kérdés: 2015. április 07., 14:21; Megválaszolva: 2015. április 14., 07:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
gyógyszer szedése
Tisztelt Doktor Úr! IBS szindrómában szedhető-e a Supplin antibiotikum? Az IBS-t mivel lehet kimutatni vagy igazolni.Nekem volt tükrözésem ill....
Gyomorfájás
Kedves Dr úr! Szeretném megkérdezni, h az 1 hónapja tartó gyomorfájásom valóban a Lisztérzékenység miatt lehet? A Gy tükrözés alkalmával...
Gluténérzékenység: stressz...
Tisztelt Doktor Úr! Pár napja háziorvosomhoz fordultam a panaszaimmal, aki azt mondta minden bizonnyal glutén vagy laktóz érzékenységem van. A...
Lisztérzékenység...
Tisztelt Doktor Úr! 9 évs kisfiamnak többször is vékonybélgyulladása volt, visszatérő aftával küzdünk, állandó hasfájása van....
autóinmun betegségek
Kedves Doktor.Nő! Válaszát nagyon szépen köszönöm és az iránt érdeklődném hogy a betegségemmel kapcsolatba milyen autóinmun betegségek...