Budenofalk helyett?

Tisztelt Doktor Úr! Limfocitás colitis-t mutattak ki nálam tavaly augusztusban, és egy évig Budenofalk 3 mg kapszukát kell szednem reggel egyet minden nap egy évig. Most tartok a felénél, a receptem is megvan, hogy kiváltsam a következő 100 napra, de nem lehet kapni a gyógyszertárban! Hihetetlen, de több gyógyszertárban, vidékiben, és pestiben is azt mondták, a nagykereskedőnél sincs, nem tudják ilyenkor mi a helyzet, nem gyártanak/ vagy nincs az országban, nem tudták már megmondani. De nekem még augusztus végéig szednem kellene, és már csak pár szem van. Ilyenkor mi a teendő? Az orvosom vidéken van, gondoltam hátha Ön is tud tanácsot adni. Egyik gyógyszertárban sem tudtak tanácsot adni, és szerintük nem is lesz egy darabig. Remélem tud valami tanácsot adni másik gyógyszerre, vagy hogy hogy lehet mégis beszerezni. Válaszát köszönöm előre is. Tisztelettel: G.Bálint

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza budenosid témában

A lymphocytas colitisben a gyógyszer átmeneti kihagyása nem vészes probléma, de reméljük, hamar megoldódik a hiány.

Kérdés: 2015. március 19., 21:44; Megválaszolva: 2015. március 20., 19:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?