Jonapot, Lenne par kerdesem mar egy jo ideje nehezen kapok levegot

Jonapot kedves Dr Hangonyi Csilla. Elore is bocsanat a helyes irasi hibaimert en nem magyarorszagrol vagyok. Nekem az a problemam lenne hogy nehezen kapom a levegot. Es ez nem olyan rohamokba jon ram, kb 1 eve kezdodott ez el amikor azt vettem eszre hogy nagyon nagy levegoket kellet vennem ahoz hogy jol tudjak levegohoz jutni, ez nagyon idegesito volt szamomra, es nagyon gyakran csinaltam volt hogy 2 percenkent is. EZ tartott olyan fel evig es abba hagytam. Es most egy honapja megint elkezdodott es nagyon gyakran nagy levegoket kell vennem.EZ valtozo, van hogy fel orankent jon ram van hogy csak fel nap utan. Ejjel nincs gond a legzesemmel alszok rendesen. AZ orrom sincs bedugulva.Soha nemvoltak asztmas gondjaim. Es soha nem is dohanyoztam. Orvosnal nemvoltam, semmi betegsegem nincs, 21 eves vagyok.Es nemfaj semmim. Es vannak olyan napok amikor nemkell nagy levegoket vennem de az ritka. A kavet abba hagytam ugyanis amikor kavet iszok utanna meg gyakrabban kapkodok nagy levegokert.Nemtudom ehhez koze e van de amikor kavet iszok vagy energia italt nagyon rosszul erzem magam nagyon erosen ver a szivem.Fogalmam sincs mibajom lehet, a kornyezetembe azt mondjak hogy ez csak egy rossz szokas mivel mar egyszer fel evre abba hagytam es most ujra elo jott, de en nemhiszem hogy csak rossz szokas lenne. Orvoshoz egyenlore nemtudok elmenni mert angliaban elek. Azt hiszem leirtam mindent, koszonom elore is a valaszat.

Dr. Hangonyi Csilla válasza nehézlégzés témában

Kedves Kérdező!

Ha úgy érzi, hogy kávé fogyasztásakor hevesen ver a szíve, akkor ne kávézzon. Az energia italok még ártalmasabbak, azokat senkinek nem ajánlom. Légzési panaszait okozhatja a szívritmus átmeneti zavara, de gyakran stressz áll az ilyen tünetek mögött.

Ha nem tud orvoshoz menni, próbáljon meg vény nélkül kapható szorongás csökkentő gyógynövény készítményt szedni, sokat pihenni, kerülni a káros hatású szereket. Amennyiben ez nem segít, orvoshoz kell fordulnia.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. február 24., 02:07; Megválaszolva: 2015. február 24., 22:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Visszafordítható még?
Tisztelt Doktornő! Írtam már Önnek belégzési nehezítettség témában. 34 éves, vékony nő vagyok, tüneteim a következők: Több mint két...
Lehetek tüdőrákos?
Korábban dohányztam.Egy ideje nem jó a közérzetem.Gyenge, és levert vagyok.Voltam tüdőröntgenen ott minden rendben volt. Voltam pulomológián, ott is...
stressz vagy tüdőbaj?
Tisztelt Doktornő! Pánikbetegséget állapítottak meg nálam 3 éve. Az elmúlt fél évben tünetmentes voltam, viszont most újra előjöttek a...
Légzés probléma
Tisztelt Doktornő! Olyan kérdésem lenne önhöz, hogy allergiás vagyok és néha rám jön olyan érzés, hogy mintha nem lenne elég levegőm akkor...
Lelet kiértékelése