Kolonoszkopia

Tisztelt Dr. Úr! Polipot távolitottak el a vastag belemből 0.5 és 2 cm volt a polip.Két napra rá a székletem első fele bogyos sötét barna volt és másnap is. Alhasi fájdalmaim voltak és meg is maradtak. Kérdésem a sötét széklet bajra utal e esetleg vérre? az 5 napon kis vért fedeztem fel a székletemben.Van e tévedésre esély kolonoszkopia alkalmával hogy valamit nem fedeztek fel? Végbél nylilásom is érzékeny.Köszönöm a segitséget.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza Colonoscopia témában

A sötét bogyós széklet nem probléma (vérzésre a fekete, un. szurokszéklet utal, ez kenőcsös jellegű) . A kolonoszkópia igen jó érzékenységű vizsgálat és bár van esély ennek során is elnézni dolgokat, azért jelentős eltérés biztos nem volt.

Kérdés: 2015. január 27., 12:13; Megválaszolva: 2015. január 27., 19:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés