Terhesseg?

Jó napot Dr. Úr! A barátnőmnek november 25-én, volt a menstruaciós ciklusának első napja. Aztán együtt voltunk, December 7-én és december 25, 26-án, mivelhogy késett egészen január 8-ig. Ekkor erőss vérzéssel jelentkezett a ciklus, ami eltartott 6 napig. Azelött és utánna is többször van hányingere, émelygés. Abban a tudatban voltunk már, hogy baba érkezik. Tesztet nem csináltunk, mivelhogy megérkezett a nemvárt ciklus. Lehetséges még ettől függetlenül, hogy mégis terhes? Köszönöm Válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Kiss György válasza terhesség? témában

Tisztelt Kérdező!

A terhességi teszt dönthetné el, hogy terhesség van-e! Viszont, ha tovább rendetlenkedik a vérzés, akkor nőgyógyászati vizsgálat és hüvelyi ultrahang végzése javasolt. Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2015. január 21., 11:27; Megválaszolva: 2015. január 21., 13:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés