gyogyszer letezese

Tisztelt Doktor Ur! Azt szeretnem megerdeklodni, hogy letezik (valaki mondta, de o sem tudta biztosan) olyan fajdalomcsillapito injekcio amelyet havonta egyszer kell beadni, kb.szazezer forint es a biztosito nem fizeti, kimondottan korszeru fajdalomcsillapito. (daganatos, vagy mozgasszervi kronikus fajdalmaknal) Elore is nagyon koszonom a valaszat.

Dr. Bogdán Aurél válasza fájdalomcsillapító témában

Elképzelhető, hogy létezik ilyen fájdalomcsillapító, de Én nem ismerem, mert a gyakorlatomban nem használom. Ilyen típusú gyógyszerekről inkább onkológust kérdezzen meg.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2014. november 10., 21:29 ;Megválaszolva: 2014. november 15., 17:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fájdalomcsillapítás
Amidasophen, penicilin és sumetrolin érzékeny vagyok. Fogfájásra bevehetek-e Flamborint vagy Rubophent? A Cataflam is alkalmas fogfájásra?
Térdfájdalom
Milyen fájdalomcsillapító szedhető vérhigító injekció mellett?
Sycumárt szedő betegek milyen...
Gyakorlatilag a kérdés címében megfogalmaztam a kérdésemet is. Volna más is. Magas pulzusszámom van, 80-100 közötti. Ez problémás-e, vagy tenni...
Gyógyszer
Üdvözlöm! Kérdésem az lenne, hogy hány szem algopyrin bevétele halálos adag? Köszönettel
A múltkor írtam önnek és a választ...
Üdvözlöm! Írtam önnek a múltkor a problémám miatt. Lent csatoltam egy decemberi és egy januári vérvételt. Voltam háziorvosnál megvizsgált. Nem...