• Miért nem fogyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy pár éve úgy vettem észre, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt (feltehetőleg azért) elég sokat híztam. Ekkor vásároltam egy szobabiciklit, és egy súlyzó készletet. Ez olyan három éve lehetett. Használtam is rendszeresen, hol többet, hol kevesebbet. Híztam. Most az edzéstervem a következő: 45 perc szobabiciklizés 15 súlyzózás heti háromszor, vagy négyszer. Az étrendem a következő: Egy tányér meleg étel délben, és egy szendvics, vagy egy adag étel vacsorára. Emellett igen ritkán fogyasztok cukros üdítőket, tejeskávét iszom általában, amiben cukor található. 105 kiló vagyok 170 magas. Attól függetlenül, hogy viszonylag izmos testalkatú, és vastag csontozatú, ez rengeteg, kb. nyolcvan kilósan lennék ideális magam számára. Nem értem, miért nem fogyok. Érdekes tény még, hogy állandóan fáradt vagyok, mindegy mennyit alszom. Ettől függetlenül az edzést gond nélkül teljesítem, sőt edzés közben a kedélyállapotom is jobb, és fittebbnek érzem magam.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a túlsúlyosság, fogyás témában

        Elsősorban a pajzsmirigy működését kellene megnézni, ha ott nincs alulműködés, a hormonszinteket kell megnézni. Napi 5x étkezés kis mennyiségekkel, sokkal célszerűbb, mint a napi kis számú étkezés, az esti étkezést mindenképpen ki kell iktatni, ha valaki fogyni akar. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. szeptember 06., 20:41; Megválaszolva: 2014. szeptember 07., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        4 éve mélyvénás trombózisom volt, ami párosult kétoldali tüdőembóliával. 2x10 percig teljes kerngési sokk,amiböl sikeresen felépúltem.Viszont állandó lábfájdalom és hátfájdalom kiséri az életemet. Próbáltam munkát vállalni,de egy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés