Miért nem fogyok?

Egy pár éve úgy vettem észre, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt (feltehetőleg azért) elég sokat híztam. Ekkor vásároltam egy szobabiciklit, és egy súlyzó készletet. Ez olyan három éve lehetett. Használtam is rendszeresen, hol többet, hol kevesebbet. Híztam. Most az edzéstervem a következő: 45 perc szobabiciklizés 15 súlyzózás heti háromszor, vagy négyszer. Az étrendem a következő: Egy tányér meleg étel délben, és egy szendvics, vagy egy adag étel vacsorára. Emellett igen ritkán fogyasztok cukros üdítőket, tejeskávét iszom általában, amiben cukor található. 105 kiló vagyok 170 magas. Attól függetlenül, hogy viszonylag izmos testalkatú, és vastag csontozatú, ez rengeteg, kb. nyolcvan kilósan lennék ideális magam számára. Nem értem, miért nem fogyok. Érdekes tény még, hogy állandóan fáradt vagyok, mindegy, mennyit alszom. Ettől függetlenül az edzést gond nélkül teljesítem, sőt edzés közben a kedélyállapotom is jobb, és fittebbnek érzem magam.

Dr. Tomonkó Magdolna válasza túlsúlyosság témában

Elsősorban a pajzsmirigy működését kellene megnézni, ha ott nincs alulműködés, a hormonszinteket kell megnézni. Napi 5x étkezés kis mennyiségekkel, sokkal célszerűbb, mint a napi kis számú étkezés, az esti étkezést mindenképpen ki kell iktatni, ha valaki fogyni akar. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2014. szeptember 07.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Fogyás nehéz fizikai munka mellett
Üdvözlöm! Peter vagyok 31eves. 186cm és 122kg. Rengeteget olvastam és kerestem, keresem a mai napig a megoldást arra, hogy miként tudnék úgy lefogyni, hogy...
PCOS hízás
Tisztelt Doktonő! Körülbelül 4 hónappal ezelőtt PCOS tünetekkel fordultam nőgyógyászhoz (pattanások, menstruációs zavar, hízás, hajhullás), aki egy...
Pajzsmirigy alul működés
Pajzsmirigy alul működésben szenvedek megfelelő étrendre lenne szükségem ahhoz, hogy tudjak fogyni vagy legalább a testsúlyomat tartani tudjam. Volt egy...
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka