étrend kiegészítők

Tisztelt Dr. Azt szeretném kérdezni, eszek rendszeresen változatosan, ez mellett szedek étrend kiegészítőket napi 1kapszl. calcium mg, omega3, spirulina, ginkgo Biloba, proenzim 3, prosztamolunó.Ezek okozhatnak e problémát a rendszeres szedésük. Mindég olyanok a lábaim mind ha izom lázam lenne. köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyhatású készítmény témában

Kedves Kérdező!

Ha a leírt étrendkiegészítőket a javasolt adagban szedi, akkor nem okoznak gondot. Fontos szempont lehet még, hogy azonos hatóanyag tartalmú étrend kiegészítőket egyszerre ne szedjen. A spirulina is tartalmaz kis mennyiségben calciumot. Ha Ön egészségesen táplálkozik, az étrendje megfelelő mennyiségű calciumot tartalmaz, akkor megfontolandó, hogy szükséges-e további calcium fogyasztása.

Kérdés: 2014. június 15., 11:59; Megválaszolva: 2014. június 16., 12:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Mellkas, mellszúrás, összetett...
Üdvözlöm! Az utóbbi években több sajátos problémával is szembe kellett és kell néznem, de sajnos a legtöbb esetben tanácstalanul, válaszok...
Majomhimlő
Igaz-e, hogy aki még kapott fekete himlő elleni védőoltást ("tüzes karcolás"-nak hívtuk gyerekkoromban) , az védett a majomhimlővel szemben? Egyszer...
Ortopédiai probléma vagy...
Borda menti fájdalom mindkét oldalon?
Kedves Doktornő/Doktorúr, 24 éves fiú vagyok. Koronavírus fertőzésem volt 4 hónapja. 3 oltással rendelkeztem, nem viselt meg nagyon-nagyon, de...
Égési sérülés utáni duzzanat...