Penicillin kúra után

Tisztelt Doktornő/Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a korábbi Syphilis betegségemre adott penicillin injekció kúrára reagálhat-e a szervezetem hízással? A kúrát megelőzően mindig is vékony alkat voltam (akármennyit is ettem), azóta egy ideje folyamatosan hízok. Tornázással egy pár hónapig meg tudtam állítani a hízást, azonban akármennyire is figyelek az étkezésre, hízok. Lassan, de hízok. Szükségem van valamilyen kivizsgálásra? Hová fordulhatnék szakszerű tanácsért? Mert önmagában az nem segít, hogy nem eszek. Segítségüket köszönöm! Üdvözlettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a hízás témában

Tisztelt Kérdező! Kérem, forduljon háziorvosához, aki szakorvosi beutalóval tudja ellátni indokolt esetben. A hízás hátterében többféle eltérés is állhat, pl. endokrinológiai betegség. A penicillinnek ilyen irányú mellékhatásáról nem tudok.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. május 01., 19:19; Megválaszolva: 2014. május 02., 17:21
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem