PMS? RLS? Segítség!

Üdvözlöm! A véleményét szeretném kérni. Elkezdtem olvasgatni a PMS tünetei után, miután kezdtem őket tapasztalni..Ovuláció előtti időszakban alig eszek valamit, nem is, hogy nincs étvágyam, inkább elfelejtek enni. Utána, egészen a menstruációmig meg tudnék enni egy egész lovat (! ) . Két napja éjjel csak forgolódtam, 02: 00-tól már csak járkáltam, mert bizseregtek a lábaim..vártam, hogy lázas legyek, mert mindig láz előtt jelentkezett ez a láb probléma, de nem lett semmi, tegnap este is ugyanez volt, és járkáltam..mintha a lábaim nem engedtek volna nyugodni. Nincs semmiféle vashiányom és egyebek, lehet, hogy 'nyugtalan lábak szindrómáról' van szó? Vagy csak egy kivételes eset, mert gyötör az influenza? Mit tudnék tenni? Fogamzásgátlót nem szedek, és nem is szeretném a hormonjaimat gyógyszerekkel zargatni, elég érzékeny vagyok. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza étvágy témában

Kedves Kérdező!

A premenstruációs szindrómának valóban tünete az étvágy változása, a mensest közvetlenül megelőző ingerlékenység, de általában idősebb korban, sőt leggyakrabban a változó kor előtt jelentkezik.

Az ideges láb szindróma szintén okozhatja az Ön által leírt tüneteket, ez viszont akut vagy krónikus stressz helyzetekhez kötődik, megoldása is a stressz helyzetek felszámolása.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. február 05., 08:18; Megválaszolva: 2014. február 08., 00:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Laborlelet értelmezése
Labor leletek értelmezése
Vérkép, Egfr