• Intron A mellékhatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Az édesapámnál(49, férfi) januárban melanoma malignum kórt diagnosztizáltak. A bal szem alsó szemhéjján jelent meg. Februárban eltávolították. Minden vizsgálat (csontizotóp, mellkas ct, hasi ct) negatív lett. Szegeden őrszem nyirokcsomó műtétet terveztek, de ennek helyében júliusban elkezdődött az intron a 30 millios injekciós kezelés. A mellékhatásokról olvastunk, de édesapám esetében elég erőteljesen jelentkeztek ezek. Agresszív, hirtelen dührohamok kapják el. 15 évvel ezelőtt voltak alkohol problémái, ezt sikeresen leküzdötte akkor, de mára, 15 év után, az injekciós kezelés időtartama óta ez visszatért. Az lenne a kérdésem, hogy az intron a kezelés lehetaéges mellékhatásai közé tartozhat a szenvedély betegség visszatérése? Értesítsuk az orvost a dühromakról? Előfordulhat, hogy megszüntetik a kezelést? Tisztelettel és köszönettel: Mária

        Dr. Árki Ildikó válasza a agresszió témában

        Tisztelt Kérdező! Igen, értesítsék a kezelőorvost. Az Intron A kezelés okozhat pszichés zavarokat, agresszivitást.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. december 26., 21:50; Megválaszolva: 2013. december 26., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció