izzadás étkezés után

kb fél éve - lehet, h több - naponta akár több alkalommal is leizzadok. nyáron kivizsgáltattam magam, egyetlen lehetséges ok merült fel, kicsit magasabb terheléses cukorérték amire 180 grammos diétát írtak fel, (legutóbbi normál cukorértékem a diéta betartartása mellett 6.2 volt)...egyébként a kivizsgálás negatív volt. Ezzel együtt, számomra indokolatlanul, és egyre jobban megfigyelhetően, MINDEN ÉTKEZÉS UTÁN kb 15-20 perc múlva pár perces jelentős izzadás jön. Látszólag a cukorszint ezt nem indokolja, az étkezés rendben van. Körzeti orvos szerint pajzsmirigy nem lehet..... e-heti alap vér eredményem normális. Amire esetleg még gondolni tudok évek óta Paroxat-ot szedek, és az elmúlt 2 hónapban - de a tünetek már azelőtt is fennálltak! - szokom le folyamatosan a Xanax szedésről, bár csak az elmúlt pár napban volt, hogy már nem vettem be. Tehát ez az ok sem valószínű Kérem írja meg, hogy még mire gondolhatnék...mert a körzeti orvos nem irányít senkihez. köszönettel! (új gyógyszert nem szedek)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a izzadás témában

Kedves Kérdező! Javaslom, hogy az étkezést követően jelentkező izzadáskor mérje meg a vércukorszintjét. Elképzelhető, hogy étkezést követően hirtelen leesik a vércukorszint és ez okozza a panaszát. Ettől az éhomi vércukorszintje normális értéket mutathat. Ha ez nem igazolódik, akkor szorongásos panaszainak felerősödése is felmerül, mely a gyógyszeres kezelés csökkentésével állhat összefüggésben.

Kérdés: 2013. december 07., 19:46; Megválaszolva: 2013. december 11., 08:19
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Beütöttem a fejem
Vérvétel eredménye
Azi Sandoz