úgy érzem, zaklat az üzemorvos, van-e jogom választani másik üzemorvost?

A betegségemből kifolyólag a májeredményeim magasabbak voltak mint a határérték.gammagt35 helyett45 stb, ezért az üzemorvosom 3havonként adja meg a munkaalkalmasságit, vagy nem enged dolgozni és táppénzre küldet a háziorvosommal.Gasztroenteorológus szakorvos foglalkozik velem, nem hanyagolom el magam, szedem rendesen a gyógyszereket, igyekszem betartani a diétát, mivel pálma ragasztóval dolgozom, maszkban kenem a ragasztót stb.Úgy érzem ez túlzottan szigorú eljárás velem szemben! A mai világban a leszázalékoltakat is dolgozni küldik, akkor engem miért kell ennyire piszkálni, mért nem hagy dolgozni? Nem beszélve arról mindíg rámtelefonál, hogy mi van velem, szedem-e a gyógyszereket, van e laborpapirom friss, stbEzúton szeretném kérni a tanácsát, mert ez megy már 1éve, ha nem több! Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza foglalkozás-egészségügyi vizsgálat témában

Tisztelt Kérdező!

Foglalkozás egészségügyi orvosa az Ön egészsége érdekében jár el. Amennyiben valóban túl "szigorúnak" tartja az egészségvédelmét szolgáló eljárást, másodfokú vizsgálat kezdeményezését kérheti foglalkozás egészségügyi orvosától.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. október 15., 21:03; Megválaszolva: 2013. október 18., 12:50
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint
Koronavírus elleni oltás
Tisztelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy melyek azok az egészségügyi okok, amelyek kizárják a koronavírus elleni védőoltás...