Frontin alkalmi szedése

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hétvégén szombaton meg vasárnap egy családi gyász okozta feszültség és idegesség okozta panaszok enyhítésére szedtem a Frontin 0, 25 mg-os tablettából szombaton 2 szer fél, vasárnap pedig 2 szer fél és este 10 kor egy egész szemet és tegnap olyan délután 5 körül 2-3 pohár bort elfogyasztottam! Kérdésem az lenne hogy a 2 napos Frontin szedés ilyen dózisban okozhat-e függőséget ha előtte nem szedtem ezt a gyógyszert már kb 3 éve illetőleg hogy kiürült e ez a mennyiség tegnap délután 5 óráig és hogy nem lesz problémám hogy ittam rá tegnap az adott időpontban alkoholt? Tisztelettel várom válaszát

Dr. Árki Ildikó válasza szorongásoldó témában

Tisztelt Kérdező!

2 napos minimális dózisú gyógyszer szedése nem okoz függőséget, úgyszintén a másnap fogyasztott, szintén kis mennyiségű alkohol sem okozhat problémát.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. május 07., 12:14; Megválaszolva: 2013. május 08., 22:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Xanax
Üdv. Arra lennék kíváncsi, hogy a xanax+koffein milyen kombináció? Xanax-ot vennék be gátlásoldás céljából. (Nagyon nehezen ismerkedek.) De...
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
D vitamin tuladagolas