Szúnyogriasztó- Babaszoba

Tisztelt DoktorÚr/Nő! Tegnapi nap folyamán este volt a babaszobában szúnyog, s sajnos előbb cselekedtünk, mint gondolkodtunk. 20-25 perc után villant az agyamba vmi, h lehet nem szabad a babaszobában használni lapkás riasztó. A kérdésem a következő, hogy ez idő alatt (20-25 perc kb) okozhatott e bármi gondot, sérülést a Babánknak vagy vigyem mindenképpen orvoshoz? Ha okozhatott- milyen tünetei vannak egy amúgy is nyűgösebb babánál? Nagyon köszönöm a válaszát előre is. Egy aggódó anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza szúnyogriasztó témában

Kedves Kérdező!

Nem okozott bajt a babánál ne aggódjon. Érdemes a szúnyogriasztót a gyermek szomszédos szobájában elhelyezni miközben a kicsi szobájának az ajtaját nyitva hagyják, így meg lehet oldani a baba védelmét minden szempontból.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2013. május 02., 09:29; Megválaszolva: 2013. május 05., 19:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fáklyában lévő szunyogírtó a...
A buliban a fáklyában (elvileg) volt szunyog írtó ami a szervezetre nem túl jó hatású. Nos én ott annál a fáklyánál gyújtottam meg 3-4x egy...
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint