• SAVASODÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor NŐ/ÚR. Az interneten olvasgatva arra gondolok, hogy a szervezetem nagyon el lehet savasodva mert sokat fáj a fejem, elég rosszul alszom, napközben fáradt levert vagyok, narancs bőrös a hasam és lábaim )álva is jól látható), hangulat változásom van és kb 8-10 kilót szeretnék fogyni. Azt olvastam, hogy lúgositani kellene a szervezetet.Kérdésem az lenne, hogy ezt hogy csináljam? köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a lúgosítás témában

        Kedves Kérdező!

        A kampányszerű lúgosító programok átmeneti javulást hozhatnak, de az egészségmegőrzés kulcsa az életmódváltás, ennek részeként javasoljuk, hogy az egyszerű szénhidrátok arányát jelentősen csökkentse. Panaszait érdemes kivizsgáltatnia, mielőtt tisztítókúrába kezdene. Elsőként háziorvosánál javasolnék egy rutin fizikális, illetve laborvizsgálatot.


        Kérdés: 2010-02-27 22:12:13; Megválaszolva: 2010. február 27., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.