• Kávé éhgyomorra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DrUr! Kérdésem az lenne hogy lehet-e akkan valamilyen káros következménye ha reggelente éhgyomorra iszok kávét? Nem erős kavarós kávé egy kis édesítővel, vizzel és kb fél deci tej.Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a egészséges táplálkozás témában

        Kedves Kérdező!

        Az attól függ, hogy mennyire érzékeny a gyomra, illetve gyomorsavpanaszai vannak-e. A tej miatt annyira a kávé nem bántja a gyomrot, de ha savas vagy refluxos panaszok, fájdalom jelentkezik, ne igya éhgyomorra. Egyébként egy kis péksütemény, pl. teljes kiőrlésű szénhidrát egészségesebb lenne a kávé mellé vagy előtte.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-09-01 11:31:18; Megválaszolva: 2009. szeptember 01., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Dr nő! Elolvastam válaszát! azt szeretném kérdezni hogy az közre játszik -e hogy a tudőerekben nagyobb a nyomás hogy van egy pici tüdőtágulásom és 4 éve volt egy totál PTX -em! "kismértékű pitvari és jobb kamra nagyobbodása van, a...