Hízlal?

21 éves vagyok és amióta az eszemet tudom súlyproblémákkal küszködöm. Rengeteg mindent kipróbáltam már, de ha fogytam is nem sokkal később visszaszedtem az egészet, sőt még többet is.

De a kérdésem most nem pont ezzel kapcsolatos, most kezdtem el sörélesztő tabletátt szedni, hogy megerősítsem a hajam és a körmeim. A gond ezzel az, hogy sok helyről hallottam már hogy ez hízlal. Ezért szeretnék most erre itt biztos választ kapni, nem szeretném ha emiatt is mégtovább nőne a súlyom....

A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sörélesztő témában

Kedves Kérdező!

A sörélesztőkben sok a B-vitamin, ezek növelik az étvágyat, ezért él velük kapcsolatban az az információ, hogy hízlalnak.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. július 13., 14:16; Megválaszolva: 2009. július 13., 14:16
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
sörélesztő
Tisztelt dr. Meddig ajánlott a sörélesztő fogyasztása egyhuzamban, mekora az ajánlott napi mennyiség és mi mindenre jó? Más gyógyszert nem szedek...
Laborlelet értelmezése
Vérkép, Egfr
Kérem értékelje a leletem, merre...
Kérném a leletek alapján segítsenek, lehet valami bajom? Merre induljak? Mit csináljak? Sokat stresszeltem mostanában. Rendszeresen sportoltam, de kb....
Kellemetlen mellkasi/gyomor tájéki...
Szép napot/estét tisztelt doktor úr/nő! A kérdésem a következő lenne. 1-2 éve kellemetlen dupla dobogás érzet jelentkezett a mellkasomban, ami...