• Meddig normális a verejték?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Öcsém többször felkereste háziorvosát, azzal hogy gyakran patakokban folyik róla a víz kb. 20 percig, aztán helyre áll a rend. A háziorvos megnyugtatta, hogy semmi gond, van ilyen, nem kell foglalkozni vele, a verejték akkor probléma, ha hideg aprócseppes izzadásról van szó. Biztosan igaza van a doktornak, de akkor is kellemetlen, kérdezem mit lehetne tenni?

        Dr. Molnár Dóra válasza a Erős verítékezés bajt jelez? témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne tudni a verítékezés körülményeiről - terhelésre, vagy nyugalomban jelentkezik, van-e más tünet is esetleg. Laboratóriumi vizsgálattal is ki lehetne zárni egy-két verítékezést okozó problémát (például pajzsmirigy betegség az ismertebbek közül). Azt gondolom, hogy életvitelt zavaró, újkeletű, "indokolatlan " erős verítékezés hátterét érdemes kicsit alaposabban megvizsgálni. Persze lehet, hogy nem található semmi kimutatható elváltozás, de ezt vizsgálatok nélkül soha nem tudjuk meg. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. szeptember 16., 18:33; Megválaszolva: 2020. szeptember 17., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram Kérdésem a céklafogyasztással lenne,50gm vagy 100gm nyersen ledarálva,lehet-e naponta fogyasztani? Van-e káros hatása ha 100gm-nál többet fogyasztok naponta? 1952.01.11-én születem,községben éltem feleségemmel 65-évet,...