• potencia,vágy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő.Kissé gátlásos vagyok a szexben.Részben a méretem miatt:14cm.Tudom butaság de ez van.Fiatalkoromban voltak kudarcaim.Ez sincs jó hatással.Van egy olyan problémám,hogy megtörténik a merevedés,megvan a vágy,aztán az izgalmi állapot visszafordul csökken.Ezért nekem nem jó a hosszú elöjáték.Leginkább úgy tudok elélvezni ha rögtön kezdem az aktust.Ez persze egy hölgynek nem igazán jó.Igazából nekem sem,szeretném hosszabb ideig élvezni az együttlétet.Mit lehet ilyenkor tenni,van e erre segítség?Előre is köszönöm válaszát.Tisztelettel.

        Dr. Molnár Dóra válasza a potencia,vágy témában

        Kedves Kérdező! A merevedési zavar lehet egy első jele is szív- és érrendszeri betegségnek. Érdemes lenne egy komplett kardiológiai és urológiai vizsgálatot végig vinni, ha nincs probléma, akkor minden további nélkül kaphat merevedés megtartását segítő gyógyszert. Üdvözlettel: Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. november 17., 19:55; Megválaszolva: 2019. november 18., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram Kérdésem a céklafogyasztással lenne,50gm vagy 100gm nyersen ledarálva,lehet-e naponta fogyasztani? Van-e káros hatása ha 100gm-nál többet fogyasztok naponta? 1952.01.11-én születem,községben éltem feleségemmel 65-évet,...